Не буду я більше сумувати й страждати,
Лити сльози і згадувать епізоди сумні,
Я буду вчитись життя відкривати
Буду радіти прекрасній весні!
Скінчилися вже сумні дні життя,
Щасливі прекрасні стукають в двері,
Журливі назавжди відійшли в невороття
Почалися дні чудові й веселі.