Міша й Маша, стала вже сім’я
Із цим святом їх, хочу привітати я
Бажаю багато-багато бажань,
А головне, щоб здійснювались всі без вагань.
Бажаю, щоб були завжди мрії,
Які, потім, перетворювались в події,
Бажаю просто людського розуміння
Та завжди прощати, бажаю вміння.
Бажаю солодких сліз, тільки від сміху,
Багато гарних подорожей по світу,
Бажаю, щоб негаразди боялись вас як вогню
І не приходили в току чудову, красиву сім’ю.
Любов уже прийшла, її я не бажаю
Вона довіку буде з вами, щоразу потішає,
Хай завжди ходить слідом, і не залишає,
Відганяє сумну долю, хай не заважає.
Сім’я вже є, та трішки замала
Потрібна ще людина, дитиночка мала,
Хлопчика чи дівчинку, а можна й двійню,
Головне, щоб по ночах, не хворіли лінню.
10,05,2012