Густа червона фарба на пензлях і палітрі
Розфарбую все що стало зараз блідним
Густа червона кров на пальцях і на скронях
Шукав багато , знайшов мізер на долонях
А я тікав , біг що мав духу
Чув все те що ви казали , але не слухав
Я відкрив те , що було під замком
Я не боявся болю, я був вовком
Мене лякали , гнали в шию
Я вертався бо мав надію
Але тепер надія вмерла
Але я не сам , друзів біда не стерла
Життя не камінь, життя хрусталь
Серце давно затвердло в сталь
Мене давно вже не зламати
Я сильний , мене вам не спіймати́