Що це буде, що це є,
Ступа воду все товче.
Знову ті реклами всюди,
Вже зневірилися люди.
Гарно жити обіцяють,
Журавля в небо пускають.
Журавель у вись летить,
Кажуть скоро вже та мить.
Голосуйте, голос дайте,
Йдіть швиденько не дрімайте.
Стелять з пуху всі перини,
Геть немає такої днини.
Хочеться закрити вуха,
Все набридло, мов в спас муха.
Як не вкусить, то дзижчить,
Не вгаває і не спить.
Журавель в небі літає,
Кожен щось наобіцяє.
Про народ усі подбають,
Тоді дружно обдирають.
Мов із липи деруть лико,
Та усі терплять це лихо.
Голосуйте не дрімайте,
Та ще гідність свою майте!