Життя,мов сон,
Журчить струмком безбарвним
Шалених дум змиваючи потік,
Несе турбот жаданний вирій,
як зцілення від суму та страхів.
Безцільних діб коштовний ланцюжок
Летить в безодню, звиваючи
Минуле та майбутнє назавжди,
Чекаючи в розриві сьогодення
останньої безмежної мети.