Шоста зустріч клубівців " Об*єднані словом".
Перед порогом тупцює Новий рік. В світлиці , на чільнім місці, вбрана ялиночка, зір манить.В повітрі літає атмосфера,мов муза веселкова і посміхається до всіх. Тут Дід Мороз, а поруч з ним снігурка,щира усмішка в волосі діадема-краса,що порятує світ. Під гаслом-" Подякуємо року старому, з любов*ю переходьмо у новий!" Знова зібрала нас "Галичина".Ми вже згуртовані по-між собою,знайомі,друзі є й рідня, за чудо це подякуємо Богу.
Ми маєм змогу разом один за одного радіти,знайомства,презентації тут провести, а наші лідери дві Лесі і Оксана великі покладаючи старання й не дивно,що наш клуб росте.І обростає,бо кожна зустріч членів прибавляє.Велику силу слово має,до нас з усюди поетичний люд іде. Вже є свій ритуал,/та то окрема тема/.Встав вірші,чи твори почитав, мов мріями своїми поділився.А що для себе кожен взяв? Ковточок з словникового джерельця-заряд, що з часом ляже на папір , яскрвою палітрою- роздумів,образів і почуттів. І у цей день,що нас зібрав, подяка всіх і кожного зокрема за все,що встигли,що змогли, як Богу дяку віддали. В наступний із надією і при здоров*ї, перейти. Наш клуб " Об*єднані словом" всім двері широченько відкриває, а рідне наше місто досягнення ,як подарунок приймає.Ми вже у ньому своє місце посідаєм!Велика дяка всім, хто прийде й нас признає!
Дякуємо, Дануточко, що горите так ясно-ясно, що знаходите часу і бажання бути з нами і бути нами! Дай Боже, аби й надалі все складалося якнайкраще і наші душі були сповнені дячності за кожду прожиту мить! Дякую Вам за Світло і за такі гарно-намережені слова...
Вразлива відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую! Лесенько,по принципу хто і що може, та скільки кому далося. Можливо не завжди навіть так,якби сам хотів, та важливо щоб від щирого серця.
Вразлива відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
З відкритим серцем й дорогою душею від друзів вітання приймаю.Оленько! З наступаючим Вас!Здоров*я,а мудрість вже рік сам по собі несе, тож і бажання здійсняться.