Біжить стежина в осінь через літо,
Через яри ромашкові й поля,
А макове багаття серед жита
Архіви мого серця спопеля.
Як хмиз, любов згоріла пережита,
Лиш досі тліє мокрий сніп образ.
Прийшла я із весни в барвисте літо,
Щоб маків ти нарвав мені ще раз.