Твій день мені міняє ніч,
Твоє життя - це повний вокзал людей.
Коли з тобою віч-на-віч залишилась,
Тоді на цьому вокзалі я загубилась.
Твої приємні слова були їдким кинджалом,
Яким ти невинно з дня в день мене вбивав.
Кожна наша зустріч була чашею терпіння,
Яка зрештою вибухнула, як вулкан.
А наостанок спитаю: " Що ти мені залишив?"
Думаєш, повірю у те, що ти мені сказав.
Я не маленька дівчинка, яку ти бачив у моїх очах,
Бо зі своєю наївністю я залишусь в тебе на устах.