Я тут...І поки я ще жива
Приходь. Роздягни мене
Скинь із мене мій сум, біль,
Страх, тривоги, і може мине...
Зникне, настане в душі штиль.
Я тут... Грій мене, мені холодно,
Зима серед літа прийшла бачиш?
Стукає в двері, не пускай, віджени!
Те дівча що в мені ще не виросло, плаче.
А душі без любові твоєї голодно́.
Я тут...Пригорни мене, не жаліючи,
Люблячи. Щиро, віддано, як тільки зможеш!
Хочу в тобі заспокоїтись, від всього сховатись,
На довго, на завжди, на вічність. Та знаю негоже
Ховати хвоста як...Бути сильною треба навіть мріючи
Про нас, про все, про тебе...