Вони сховані строєм таємним,
Навіть і близькі не знають про них,
Інколи бувають згадки непевні,
Якщо про масонів поголос стих.
Вони часто не знають про себе,
Бо працюють частенько уві сні,
В ньому літають у справах на Небо,
Де бувають з Антиподом бої.
В житті це завжди люди звичайні,
Хоч Людство саме вони боронять,
Молоді, старі, бомжі і охайні -
Героїні/герої. Коли сплять.
1.07.2013
Дача