Вже завтра буду зовсім-зовсім вільна.
Літати високо у небі легкокрилим птахом.
З вікна на вулицю старі всі речі, лахи...
Моїх батьків пожовкла карточка весільна,
Моя давно вже вкрилася прогнилим прахом.
Сторонніх запах зник, лиш пахне паличка ванільна.