Удар
В
Голову
Голодною
Зграєю
Консервованих
Хамелеонів
Homunculus
Я викликаю
Меланхолійні
Човни
Полеглих
Кінних
Батальйонів
Horror vacui
чорна
Бездонна
Трясовина
Cни
Звершують
Адріотичність
Машин
порцеляностоплених
Біґо
багно
Біґо
Багно
біґо
багно
біг
у
багні
за схематичними
апаратами
кари
саламандр
кари
ворон
та
просто
протяжні
«К-а-а-а-а-р-р-р-р-р»
Zoophobia
Коли
Відчуваєш
Як птаства
В тобі
Забагато
Коли
Відчуваєш
як
Плазуни
Перейшли
Твій
Уявний
Психічний
Стан
Zoophobia
Коли
Відчуваєш
Як
Звірі
Вже
Приймають
Тебе
За
П е р ш о в і д к р и в а ч а
Б о л ю
замінюючи
усі
подушки
тобою
як їжею
цей
Всесвіт
Розірветься
На
Десять
Тисяч
Навпілів
Цей
Всесвіт
Зчинить
Вибухи
Міжчасової
Чужовартісної
планетарності
пастки
розкидані.
пастки
зуміщені
пасток
немає