В моїх думках немає доброти,
В моїх думках немає вдячності й любові.
Лиш чорний промінь назавжди,
Залишить пляму у житті.
В моїх думках немає ласки і надії,
В моїх думках немає віри і життя.
Лиш та частинка світлої надії ,
Яка була у мене все життя.
В моїх думках немає чесності і правди,
В моїх думках немає майбуття.
Лиш та частинка білого життя,
Навіки стане моя!
Чому я думаю про щось погане?
Чому в моїх думках немає доброти?
Чому так хочеться мені,
Покинути все на цій землі?
Чому я хочу до небес?
Взлетіти сильним,вільним птахом,
Та залишити назавжли
Погані спогади,сумні.