8 січня, субота (2011 р.)
21:20
Не пишу тобі вже віршів,
Бо не маю на це слів.
Все отак заплутано,
Немов на папері написано.
Втомилася я вже тебе чекати,
З тобою важко справи мати.
Минуло дев’ять місяців цікавих,
Для тебе може і простих.
Ти ж так і не можеш вирішити,
Як тобі з цим далі жити?
Зупиняє тебе гордість,
А де ж тоді твоя совість?
Граючись чужими почуттями,
Надаєш в життя нової гами.
Схаменися ти на кінець,
У своїх почуттях розберись.
Постав масну крапку і
Не домальовуй до неї ще дві.
Не личить таким бути тобі,
Вже XXI століття надворі!