Це трапилось швидко та раптово,
Наші погляди зустрілись випадково.
Проте, почуття залишися в душі,
Вони загорілись, наче вогник на свічі.
Вкарбувалися у пам'ять риси твого стану,
І жадаю зустрічі, прошу про це долю невблаганну.
Напевно, це бажання ніколи не здійсниться,
Твоє миле обличчя щоночі мені сниться.
Лиш той погляд, який запалив у мені почуття,
Спіймавши ті відчуття, я поновому подивився на життя.
Ось знову ми зустрілися з тобою моя мила,
Ти, назавжди, мене щасливою людиною зробила.