У нашій країні не існує "справжніх" політиків,
Вони схожі на бездушних і пропащих фанатиків.
Нами керують лише одні лицемірні пустозвони,
Нічого не роблять, проте обіцянок вагони.
На жаль у цьому винні лише ми самі,
Після такої помилки народ ходить у пітьмі.
Оскільки люди самі їх, на виборах обрали,
Вони наше майбутнє просто взяли та зламали.
Бо їхня ненаситність до грошей до розрухи призвело,
Поки люди дивились на гарні слова на табло,
Ми ту "солодку" брехню споживали тоннами.
Наш уряд розкрадав державний бюджет мільйонами.