Допоки хаос служить для збереження спокою
Для майбутнього урівноваження світів всередині
Не можна залишатися осторонь
Хаос має здатність творення рівності
Віра має здатність проникати між площинами
Між просторами і циклічностями
Вона тягне за собою події
Незворотності
Впевненості
Ідея служить одвічній меті історії
Все закономірно
Все на своєму місці і в своєму часі
А це- ознака рівноваги
Тої тлінної рівноваги просторів і площин
Все раціонально пов’язано
Відштовхується і притягається водночас
Допоки ідея творить історію
Допоки віра проникає між площинами
Допоки хаос творить рівновагу.