Життя річ дивна, ніколи не знаєш, що готує вона;
На когось очікує весь світ, іншого лиш труна!
Але дивуватися не слід, ти просто радій і живи,
Про кожне своє відкриття та подив бери та кричи!
У чому його суть, напевно, ніхто відповіді не знає.
Кожен на світі по-різному живе та людське буття уявляє.
Життя-це перш за все твої почуття, думки та дії,
Великі переживання, великі надії та нейздісненні мрії!
Ніхто і ніколи не буде знати, що буде далі у житті,
Адже воно неупинне;час завжди буде у вічному путі.
Але у цьому і є краса буття;ти йдеш безупинно в майбуття.
Ти крокуєш по шляху,помираєш та приходить у світ нове життя!