Бувають хороші історії
Пахнуть мов яблука в кошику
Відчував я любов до одної
Та судилося щастю недовгому
Зараз випралось зцвіло
Вона зовсім казалась байдужа
Холодна Серпнева постійно
Увіряла що бачить як друга
Що ми не станемо парою
І звести воркуванню вже край
Зникла і передала пташкою
"я нас не забуду ти пам'ятай"
Не зміг нічого сказати
Не благав у листах крил голубів
Професія це така горювати
За майже рік легко оволодів
Може вона була й права
Неварто хороших чекати надій
Не змогла тому відказала
Яж серце віддав лише їй одній
Бувають і другі історії
Пахнуть мов ягоди в кошику
Відчуваю любов до одної
Пишу її непомітному погляду