І ось пишу тобі листа
Сижду і дивлюсь у віконце
...
На небі блискає гроза
За Травень мало гріє сонце
А пам'ятаєш як колись
Було в ночі над парком тихо
І світлом ліхтаря лилось
Так ніжно скрізь кленове сито
Востаннє я тоді радів
Чомусь ти янголом здалася
І чув як гірко клен шумів
Коли в розмову подалася
Я вже не той і та пора
Забрала все що було краще
Ніяк одне лиш не змогла
Одне що грію так терпляче
Єдине прошу помолись
Аби цей Травень грів віконце
Я пам'ятаю що колись
Була мені ти тепле сонце