Мені сподобались сережки
Які ти носиш вже давно
Передчуваю що не тільки
Мені від зустрічі тепло
Ти наче вечір загадкова
Чого ж дивитись що шукати?
Коли коротка так розмова
А я не вмію не кохати
Чому говорять очі знову?
Про те як шкода вам мене
Бо я чекав на непогоду
Яку розлука принесе
Коли над містом ніч єдина
А місяць схожий на квакушку
Я кожер раз стояв в будинка
Гадав як горниш ти подушку
Що біля тебе ведмежатко
Мабуть останній подарунок
І вже його так ніжно зжала
Й віддала теплий поцілунок
Мені сподобались сережки
Які ти носиш вже давно
Моє так бідне серце зжали
А потім хлинуло тепло