Так мало є в житті часу
Щоб сказати:,, я тебе кохаю!,,
Так мало є в житті часу
Щоб сказати: ,, я тебе чекаю!,,
Чому ж так мало впевненості в нас
і ми сказать не можем те,
що відчуваєм, що почуваєм
кожен день та час
а ще сказать, як сильно ми кохаєм,
тому, кому казали щойно: йди
Тому, на кого сердились найбільше,
а у відповідь чекаєм лиш "Прости!"
Як так люблю тебе , все більше й більше.
Ми кажем "Йди", а в душі "залишись!"
Ми думаєм, щоце все навіки, а ти
навколо себе озирнись,
може побачиш якісь гарні ліки
Ти посміхнись тому, кого так
сильно любиш!
Ти подаруй свою усмішку і тепло
І хтозна може ти ввідчуєш,
як серце в тій любові розцвіло,
А головне кохай, кохай,
і ні про що не думай, і в відповідь
нічого не жадай.
Ти лиш кохай, а там будь-що буде.
Тобі не страшно – маєш крила, тож літай!