Боже, скажи чи довго чекати,
Коли ЛЮБОВ повернеться до хати?
Нехай колись прийде хвилина,
Коли прозріє насінина
І запалає у серцях
ЛЮБОВ безмежна і простора,
Нехай не буде в сім'ї горя,
Нехай не буде там страждань,
А тільки сповнення бажань.
Нехай не впаде ні сльозини,
З очей безсилої дитини.
Я буду чекати,
Коли до мене прийде свято.
19.03.1998