Таня Кириленко відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Тлінність - невід'ємний атрибут матеріальної складової нашого чотиривимірного світу. Але лише матеріальної. Фізичної. Решта - нетлінно. Воно може змінювати форми прояву, трансформуватися, але зникнути - ніколи.
Стосовно мрій - я з Вами згодна. Мрії, які ми правильно мріємо, втілюючись, творять нашу реальність. В контексті ж даного твору фразою "Надумане не існує" я хотіла підкреслити нашу(зокрема притаманну мені) здатність "вигадувати" собі почуття і намагатися "запихнути" їх до серця. Але ж... туди вони мають потрапляти напряму, без участі нашого розуму, який іноді треба просто вимикати, аби зрозуміти що у тобі справжнє, а що надумане.