Тяжкий день.
Неприємності. Підстави…
Вони повсюди, ніби
переслідують тебе
кожної хвилини.
І ось нарешті ти вдома, в
своєму затишному світі, в
мене це світ
шизофреніка. Гарячий
душ, про який мріяла
цілий день, допомагає
забути буденні клопоти.
Після цього ти готуєш
м’ятний чай, залазиш під
теплу ковдру і
насолоджуєшся
сюжетами книги, бо вони
ж набагато цікавіші за
власне життя. Сторінка за
сторінкою, сюжет за
сюжетом, розділ за
розділом… І все, кінець…
Зі спокійною душею ти
поринаєш у світ фантазій,
захоплюєшся, плануєш і
засинаєш…
p.sЗасинаєш з надією на те,
що завтрашній день буде
кращим.