О Україно, ти тільки не падай,прошу!
Борись за майбутнє свого народу!
Я тебе змалечку в серці ношу
Я із тобою борюсь за свободу!
Нехай всі знають що ми націоналісти!
Ми любим Вкраїну понад усе
Чому пропадають тепер активісти?
Хіба кров пролита волю несе?
Як все це дістало, скільки сил вже потрачено!
Ми стоїмо, не впадем на коліна!
Ми помстимось, ніщо не буде пробачено.
Лиш би вільною була Україна!
Нас мільйони, і разом ми - сила!
Ми боремось, ми не склали руки
І в владу ту, що таких як ми вбила
Ще полетять не одні каменюки..
Закатували..не дали прожити..
Бачте вони не все ще розкрали..
Смерть ворогам!Ми будем гласити!
Ми не дозволим щоб нас роздирали!
Слава народу що стоїть на майданах!
Він творить історію..він гідний поваги!
Ми вільний народ..та чомусь у кайданах,
Ми змінимо це, в нас достатньо відваги!
(By Xrustka)
2 лютого 2014