Ти не живи минулим, візьми із нього досвід
Запам"ятай собі що сліз пролито вдосталь
Живи теперішнім, не думай про майбутнє,
Бери з життя все, адже воно незабутнє.
Не зупиняйся, роби все що заманеться
У цьому світі й для тебе щастя знайдеться.
Чуєш, все буде, лиш постав собі ціль
Й припини говорити що життя - то біль.
Живи на повну, це все що тобі треба
І ти зрозумієш що злетіла до неба
Будь собою, це теж досить важливо..
Рухайся вперед і мов дитя вір в диво.
(By Xrustka)