Я кохаю тебе і це не сон.
Я тону в тобі кожен вечір.
Ти для мене усе,ти для мене любов
Й не потрібні мені чужі речі.
Я кохаю тебе,чуєш?!
І це вже не просто слова.
Ну чому ти мене мучиш
Коли я вже ледве жива.
Не ламай ти мені крила.
Не лишай на серці рубців.
Я померла,коли народилась
Серед жорстоких мерців.
Що може пошарпане серце,
Коли рана болить,кровоточить.
Може,краще вже вмерти
Й тобі не дивитись у очі.
Що можуть зламані крила,
Вони вже нездатні літати
Я померла,коли народилась
Й захотіла тебе обійняти.
Не відчую тепло вже ніколи,
Бо ти зламав мені крила.
Я більше не вірю слову.
Я померла,коли народилась.