ЛЮБОВ У ПОЛІ
Так, чоловік я та іду я напролом
зараз ось зігрію я тебе своїм теплом
Зігрію так, що цього не забудеш
Тобі сподобається… І моєю будеш
…………………………………………..
Слідів твоїх в душі і серці - не забуду
Ти відпочинь. Я сон охороняти буду
Легенько буду пестити твоє волосся
Ми двоє в полі… І схиляється
колосся
До нас. А чи до тебе? Знов твоя
краса!
На неї вкотре задивились Небеса…
………………………………………….
І Небеса вітають нас… Моєю будеш
Любові в полі вже ніколи не забудеш