Навчусь сама
Не вперше
Тільки знову
Зберу весь бісер колотих образ
Злість догорає, взята за основу
В повітрі запах вимовчаних фраз
Як наше літо швидко прогоріло
Нас пам'ятає два десятки вулиць
Тебе невірного і помислами, й тілом
Мене, що так невчасно схаменулась