Колись настане світлий ранок
І закричать усі :"Закінчилась війна"
Тоді налию вина повний дзбанок
І вип`ю залпом,вип`ю аж до дна
Вип`ю за усіх героїв,що життя віддали
Вип`ю за їх бідних сивих матерів
І не важливо - виграли,програли
Не буде вже окопів,не буде блок-постів
Відпустять всіх солдатів і невинних бранок
Лиш не повернуться мертві - ось така ціна
Колись настане світлий ранок
І закричать усі :"Закінчилась війна"
28.07.2015