Я божеволію від тебе,
від аромату твого тіла та дотику до нього.
В твоїх очах хочу завжди бути,
в своїх Я бачу тільки тебе.
Твої думки для мене таємниця,
що зробиш ти, як поведеш себе?-
ніколи я не знаю.
Коли читаєш ти книжки,
Я бачу, як радієш Ти.
Немов школярка, завжди вчишся,
мене повчаєш, наче вчитель Ти.
Я божеволію від тебе,
від посмішки твоєї, що так яскраво сяє.
В своїх обіймах, хочу Я тебе тримати
і при цьому міцно й палко цілувати.
Я божеволію від тебе,
від виразу твого обличчя та твоєї поведінки.
А також шаленію від твого Я поцілунку,
що як ваніль на присмак, а на дотик, як солодка вата.
З тобою завжди файно, нема різниці де та з ким, аби з тобою завжди бути.