Усміхнися мені, моя доле,
Хай я твердо іду по землі,
Всі тривоги сумні, усі болі-
Так глибоко у серці моїм
Усміхнися мені, мій талане,
Ти присядь на порозі моїм,
Довгожданний і щиро бажаний,
Не зашкоджу капризам твоїм
Ми пізнаємось ближче обоє,-
Так багато тобі розкажу:
Що люблю, хто уже не зі мною,
Що не мала й ніколи не жду
Усміхнися мені, добрий друже,
І загладь мої рани живі,
Не прошу я багато так дуже,-
Простягни свою руку мені