Мамо , я тебе люблю,
Ти вибач мене,
За все погане що деколи роблю,
Нехай що будь зле тебе обмине,
Все дитинство ти мене гляділа,
Вибач за те що й за мене червоніла,
Час не зберіг ти й посивіла,
Доглядала мене коли я хворіла.
Завжди мене у своєму серці носила,
Та й тільки доброго учила ,
Десь там колись добре насварила,
Половину життя мені присвятила.
Сьогодні кажу мамо, дякую,
Вірш цей я тобі присвячую,
Я міцно тебе обніму,
Дякую за те що навчила уму.
Поселила у моєму серці доброту,
Прищепила ще й чесноту,
Мамо я тебе сильно люблю,
Та й Бога за твоє добре здоров'я молю.