Що було все пройшло,
І назад не вернеться
Ні добро, а ні зло,
Час над нами сміється.
Залишилась у нас
Лише згадка і жалість,
Що забрав усе час,
Що настала вже старість.
Як були молоді
Ми хотіли щоб мрії
Вже здійснились тоді
І збулися надії.
Мрії зникли, як дим,
Час над ними сміявся,
Щоб забрати за тим
Все чого він торкався.
Без надії живем,
Все пройшло, все пропало,
Все з собою візьмем,
Щоб і згадки не стало.
19.04.99
Гарно ,але й сумно!
Мрії зникли, як дим,
Час над ними сміявся,
Щоб забрати за тим
Все чого він торкався.
Гадаю,після себе,щось треба залишати,щоб всеж була якась згадка.
Успіхів вам!!!
Георгій Федорович відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
ДЯКУЮ ЗА ВІЗИТ ТА ОЦІНКУ. Згоден - треба щось добре після себе залишити нащадкам.