Ти чекаєш його
Та без сенсу.
Ти благаєш його
Та даремно.
Все що є, що було
То минуле.
Він не з тих,
Хто приносить в майбутнє.
Залишає позаду. Все нищить.
Пропускає пораду.
І лишить.
Залише все те, що траплялось.
Залишить , щоб нове збувалось.
Та лиш би він знав, що все легше.
Поверне назад? Чи все ж зверне?
Лишився б зі мною,
Чи зрадив?
Він буде собою?
Чи марить?
В обіймах і смутку, і жалю,
Я плачу, сміюсь. Я блукаю.
Я мічусь із місця на місце.
Чекаю я любого вічно…