Я пам'ятаю все.
Як починався світ.
Як океан по землях розливався.
І як уперше ти сказав мені : "Привіт".
І як востаннє ти зі мною попрощався.
Я пам'ятаю посмішку.
І блиск в очах. Шалені очі!
І гітару твою.
Твою незвичну шкіру на плечах,
І як сміятись легко із тобою.
І скільки всього сказано : на зло,
На добру пам'ять, навіть - для любові.
І скільки сварок трапитись могло
Після потоку ніжності в розмові.
Як ти курив.
І як любив мене.
(Десь так собі я в мріях говорила)
Я пам'ятаю ВСЕ і ... лиш ОДНЕ :
те, як нестерпно я тебе любила.
Я пам'ятаю все.
"Привіт" і "Прощавай".
І весь цей світ, що був незнаний досі.
І скільки цукру ти любив додати в чай.
І як ти бавився моїм волоссям.
01.2017
"востаннє"; "усмішку"; "говорила" кажуть про розмову, бесіду. наприклад: "з тобою говорила. а коли собі, то "казала"; в другому стовпчику рядки розбито не так, як треба; вірш гарний