То ж кажуть в той камінці
У цєі худоба?
І чомсь незбагненно мені, чи є в тоі утроба!
Народжують діток лише
Першорядні дівчата
А Єва застогне, і знов уповає на брата.
И гість той заморський, що лихо принесе
Був наче як принц лиш для неі тоді
Лише подивившись що зовні він схожий до Бєса
Збагнула, що серце то бреше в груді
Яка то ти вільна?
Ті більш божевільна!
Яка то ти гарна?
Ті більш не струнка!
То ж кривду нелюдяну
Носить свавілля
Ту кривду приносить нам стрімка ріка.