Я зла сьогодні, дуже зла.
Всі борються за справедливість,
За правду, за шматок добра?
Це смішно, просто лицемірність.
Всі патріоти, всі кричать
Вкраїні слава і героям!
Та ошукати норовлять
Хто кого може, сидя й стоя.
Під вишиванками душа
Черства, гнила і бруду повна,
За гроші все би продала
Щоб гаманець собі наповнить.
Кругом жорстокість і обман.
Нічого в вас нема святого.
Який ви курите дурман,
Що вбити ладні брата свого?
Рветесь в ЄС? А там вам що
Замінять серце й інші мізки
Дадуть, щоб як царям жилось,
І трон, щоб мали ви де сісти?
Коли научитеся жить
В повазі, з гідністю і честю.
Чи ти чиновник, чи двірник,
Не заплямовуй ім’я чесне.
Я зла сьогодні, дуже зла.
Бо де не ступиш, там ненависть.
І в грудях лише гіркота.
Керують світом гроші й жадність