Україно!Моя рідна мати!
Мужня ,сильна ,батьківська земля ...
Скільки ж можна ворогам вбивати
Землю ту ,що віддавна була?
Ті гаї,ліси ,степи ,озерця ,
Ті безкраї зорані поля ,
І батьківськеє зомліле серце,
І тужливу пісню солов`я?
Що ж для тебе,сину,Україна?,-батько сина запитав колись,
Україна -це мала дитина ,
Очі в неї кров`ю заплили ....
Плаче вона гіркими слізьми ,
Бо не знає- житиме чи ні....
Не сумуй ,синочку, все мине ,
І калина знову зацвіте ,
Буде чути пісню солов`я,
Будем знову разом мама, ти і я !