Ні, не дарма пролита кров,
Брехня, відійде і підклади.
Ті хто Майдани два пройшов,
Вже не допустить клоунади.
В жадобі ж лусне заколот,
Не буде місця більше зраді.
Впаде… у пекло Саваот,
Й не буде обраних у владі.
То ж вірю... визріє народ.
Не буде злодіям пощади.
Ще зможем вигнати заброд,
І все, що вкрадене забрати.
Колю,Саваоф(Саваот)-це одне з імен Бога-Отця в юдаїзмі та християнстві,що в перекладі означає "господь військ".Я впевнена,що Ви мали на увазі когось іншого і знаю,кого.То я б це ім*я взяла в лапки.Перепрошую!
Кілька століть по смерті юдейського байстрюка (зробив Марії не Йось, а рабин), вживалось ученння Ісуса про бога Саваота(Саваофа)- отця. Це потім єреї Візантії возвели Ісуса в ранг не пророка, а Бога. А ще через кілька століть і його маму зробили святою і непорочною. Отака правда на жаль І дуже скоро вона стане явною!
Я ж мав на увазі під цим іменем його слуг вірних - жидів разом з Резидентом.