Вище корогви! Встроміть їх у хмари!
Нумо, хорунжі, не спати, брати!
Хай не мине супротивників кара,
Їх зачекалися в пеклі чорти.
Досить шукати поганцям поживи!
Досить плодити удів та сиріт!
Досить топтати засіяні ниви,
Хай пожалкують, що знають цей світ!
Як там пістолі й мушкети? Готові?
Зброя нагострена? Порох сухий?
Вище корогви! Тремтіть, людолови,
Праведне військо виходить на бій.