У тобі віднайшла я споріднену душу.
Як же добре тоді, коли поруч є ти
Знай, що я обіця́нку свою не порушу:
Буду вірна сьогодні, завтра й завжди.
У тобі віднайшла я турботу і ласку
І тепло, що мене зігріває весь час.
Я потрапила певно що у якусь казку,
І волію, щоб сон цей був вічним для нас.
Я щаслива, коли чую голос твій ніжний,
Сміх твій щирий, веселий, гучний, гомінкий.
І зізнаюся чесно - ти дивовижний,
Бо ти справжній, без фальші, відвертий такий.
У тобі віднайшла я усе, що шукала.
У тобі віднайшла насолоду життя.
І в любовних тенетах ось так заблукала,
Ти керуєш моє серцебиття..