Біжить воно… на камеру знімати,
Дивись бо… їй образа за ж.дів.
А вам знать можна гадити, плювати,
Ви ж нам… найперші серед ворогів.
Пора надійно причинить за вами,
Як ніч народ мій теміні темніш.
Втомились дома бути ми рабами,
З господи гнати будем вас скоріш.
Чекати досить Божого сигналу,
З могил… бандури будять Коліїв.
Змести пора «небесних» з п’ядесталу,
Щоби від них не лишилось й слідів.
«Святі» нам з вами йти не по дорозі,
Пора збиратись гусінь вам… амінь.
Вже день Сварога світлий на порозі,
Несе нам світло й спокій з широчінь.
Дозріла язва ненависть кровавить,
На сході обрій… вороном зчорнів.
Геть сат.ну з кров.вими ц.рквами,
Вже кров кипить, як факел буде гнів.