Агов, гаучо*, де мої корови?!
Куди вони поділись, бісів син?!
Чом у коня не стерлися підкови?
Чом сам не загубився між рівнин?
Чого ще й досі пончо не в пилюці?
Чого твоє обличчя не сумне?
Чи може ти продавсь якійсь падлюці,
І розорити вирішив мене?
То й що, що дівка, гарна та цицьката,
В гущавину зманила лісову?
Скачи давай! Шукай свою зарплату,
Інакше місяць їстимеш траву!
Гаучо - аргентинський ковбой
Не наполягаю. Так відтворено світовідчуття людей далекої країни, такі реалії чужоземні, що реально потрапляєш в атмосферу далекої від України Аргентини.