Плюючи людям у душу
Профільтруйте слюну на прозорість
Бо ж а раптом вона відобразить
Вашу сутність, все решта - черговість
І не гоже патякати дурно
Про дилеми свого індивіду
Особистість - це тільки проблема
Сіра маса! І більше ні сліду
Ти так звик їсти фальш на сніданок
І носити в кишені магніти
Будь ти світом чиїмсь, чи на марно?
Брудниш землю, сьогодні летіти..
Нам життя препідносить сюрпризи
Йде на лік кожна пята хвилина
Ти сьогодні найліпша франшиза
А вже завтра - всього лиш людина
Що є люди в цім світі байдужим
Де у кожного свої рахунки
Із тенет ти вже вийдеш ворожим
Погляд твій як із пекла цілунки
Знати міру і бути прихильним
І не сплести собі павутину
Бути більше ніж просто всесильним
Дати руку у прикру годину
Все це може й нелегко здійснити
Вибір має тут кожна людина
Все залежить лиш чому служити
Протираючи власні коліна
Покажи собі, хто ж ти насправді
Відімкни всі приховані двері
Вже не стане тобі на заваді
Хитромудрість усіх "корифеїв"
Віднайди в собі сили устати
ТИ вже більше ніж просто людина
Зможеш труднощі всі подолати
І не падати більш на коліна...