Незвичний зовні ніби оцей гриб,
А скільки умістилось в ньому яду!
Подивишся уважно йому вглиб,
Побачиш, що він з іншого все ж ряду.
Якісь комахи поселились в ніжці.
(Сплікуються, напевно, вони так).
Красива аконтовує маніжка.
Ніхто не хоче взнати його смак.
Не в дружбі він із іншими грибами,
Вважає себе красенем лісів,
Бо шапочки прикраса - білі плями.
Вважає: перше місце тут посів ( Мухомор )