На перехресті вулиці старенький світлофор
Без втоми часто жмурися: Не створюйте затор
Авто вервечкою довгою нервово істерять
І водії від напрягу вживають сальний мат
Він посивів від кіптяви газуючих авто
Його сигнал порушити -не зважиться ні хто
Червоний блимнув колір –в чеканнях водії
І кожен кінські сили вже стримує свої
Ось жовтий –всім увага ,зелений -плинний рух
І мчать автомобілі не стримуючи дух
І знову жовтий колір ! Уважний будь водій
Блиснув червоний колір і рушити не смій…
Аж ось на повній швидкості, не тиснувши гальма
Летить стрілою Ланд Ровер - запрету несприйма
Лихий сидить в нім водій ,що чхає на закон
Потенціальний злодій , не знає перепон
І враз всі чують скрежет …, не втримали гальма
Маленькому Феррарі спасіння вже нема
Дві купи брухту поряд в багатті догорає
В заторі світлофор всім знервовано моргає