У кожного із нас своя дорога
Свій шлях, свій стиль, своє життя.
Для кожного – це подарунок Бога,
Прожитий день – вже власне здобуття.
На жаль, не радість у людини, а тривога
Чуже життя спокою не дає,
Своє цінити гідно – неспромога,
І щастя чИєсь жадобу в очі ллє…
Таке життя, як кільцева дорога,
Вертає на початок від кінця…
Нас порятує від творця пересторога –
Завершення одне і в багача, й старця…
Щодня ти бути кращим намагайся,
Над тілом, розумом, душею попрацюй.
І розуміння істини прийде – не сумнівайся,
Гармонія з собою щастя принесе!
Дуже гарний вірш. Так воно і є,чомусь інших видко більше
Редьярд відповів на коментар JuliaN, 26.01.2019 - 09:54
Дякую за увагу! Інших видно більше, бо викладають, «показують» своє життя на показ. Та насправді це картинка,ширма, бутафорія... Я вважаю, що правильний шлях насолоджуватись своїм життям, намагатись стати кращим ніж був учора, і не порівнювати своє життя з чиїмось. У кожного своя історія