Сатиричні мініатюри для шкільного огляду художньої самодіяльності
Хоч ми зовсім ще маленькі,
Хай не думає журі
Попаде від нас гарненько
І старим, і дітворі.
Ой, з’їмо чимало солі,
Може, навіть цілий пуд,
Поки красненську школу
Побудує Агробуд.
За п’ять літ шкільна реформа
Вчителів звела з ума:
Плани, складені по формі,
А успішності нема.
Столяр доні-учениці
Сам комп’ютера зробив:
Дерев’яну рахівницю
У розетку підключив.
Із щоденником з’явився
Наш Андрійко в кінці дня.
Тато в нього подивився
І почав знаміть ремня.
«Мама мила Мілу милом» -
В букварах було завжди,
А тепер немає мила,
Нема й чистої води.